INTERIØRDESIGN

Vi hjelper deg med endringer og renoveringer av boliger – både til nærings- og privatmarkedet. Dette inkluderer næringsbygg, nybygg og private boliger. Ingen jobber er for store eller små. Vi er alltid på utkikk etter det beste innen interiørdesign og trender, skreddersydd for deg som kunde.

 

INTERIØRARKITEKTUR

Om det er et nybygg eller restaurering av eksisterende bolig, higer vi etter å forstå hvem du som kunde er og hvordan du ønsker å leve i ditt nye interiør. Vi er ute etter å bringe frem det beste bygget har å by på, samt å finne kreative løsninger. Vi ønsker å optimalisere oppbevaring, bevegelsesmønster og det estetiske. Oppussing er en stor prosess der vi skaper bærekraftige hjem som er tidløse og ser like nye ut 10 år senere.

DIGITALE MEDIER

Vi tilbyr det meste innen digitale medier. Sammen legger vi gode strategier for at bedriften din når sine mål. Med bred allsidig kompetanse innen digital markedsføring, utvikler vi profesjonelle og brukervennlige nettsider og webshops tilpasset din bedrifts visuelle uttrykk og identitet. Har du et eller flere produkter som du ønsker opp og frem? Vi kan markedsføre det for deg gjennom våre sosiale medier der vi allerede har over 1,5 millioner visninger i uken.